fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Jak z toho ven?

Monina96

Dobrý den, několik let jsem byla čistá. Před měsícem jsem zase začala s pervitinem a dá se říct, že až na pár dní, jsem jela nonstop. Nakonec jsem opět zkusila i nitrožilní aplikaci. Nyní jsem se rozhodla přestat a vrátit se k normálnímu životu, drogy už mi za to nestojí. Mám dítě, může, práci, byt a nerada bych o to přišla. Jenže již druhý den jsem absolutně nepoužitelná a nevím, jak si mám pomoct. Strašně se mi motá hlava a jsem absolutně nepoužitelná. Dost spím, vitamíny mám taky, piju hodně a stejně mi je hůř a hůř. Nějaká rada, jak z toho ven, prosím?

Odpověděl: Hana Skořepová

Dobrý den Monino96,

 

těžko hodnotit takto vzdáleně, ale určitě už ty kroky, které konáte jsou správné. Organismus potřebuje po takto dlouhé " jízdě" rekonvalescenci a spánek, vitamíny, minerály a dostatek tekutin je nejvhodnější forma. Pár dní to bude trvat, ale pokud by se Váš stav zhoršoval, pak by bylo vhodné vyhledat lékařskou péči. Může s tím souviset i oslabená imunita, kdy je tělo více vnímavé vůči virům. 

Kdybyste potřebovala podporu v abstinenci, můžeme Vám poskytnout odkazy na poradenství v místě bydliště. 

 

Držte se, ať je Vám lépe.

HS

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko