fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Chrípka/choroba po užití pervitínu

Methflu

Dobrý deň. Chcem sa spýtať, môže byť súvislosť medzi užitím pervitínu a následnou chrípkou (nádcha,kašeľ,prechladnutie) cca 2 dni po užití ? Ide o občasné užívanie cca 1x do jedného mesiaca až troch mesiacov bez kombinácie s inými látkami či alkoholom, v domácom prostredí, v teple, bez akejkoľvek fyzickej záťaže, požitie cez žalúdok 70mg a potom dva dni po požití kludovy režim doma, odpočinok, kvalitná strava. Občasne takto doma s priateľom užijeme pervitín, posledné 2 razy som potom však dostala silnú chrípku. Keď uzivame pijeme zároveň vodu s rozpusteným magnéziom. Z čoho by ťa následná choroba mohla byť ? Napriek faktu že užívanie takýchto látok je nebezpečné sa snažím pri Tom a potom chovať k svojmu telu čo najlepšie, aby sa zregenerovalo. Ďakujem za odpoveď.

Odpověděl: Hana Skořepová

Dobrý den,

 

děkujeme za dotaz. Je obtížné takto vzdáleně stanovovat příčinu problému. Doporučila bych Vám zajít na preventivní prohlídku s odběry. Předpokládám, že máte zhoršenou imunitu, která se může po požití pervitinu projevit onemocněním. Je fajn, že se snažíte být na sebe opatrná a věnovat se péči o své zdraví. Pokud budete užívat dále, nadále dodržujte pracidla bezpečného užívání.

Zkuste si tedy zajistit vyšetření a ať se Vám daří dobře.

 

Za Drogovou poradnu

HS

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko