fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Pervitin

Tajny

Zdravím. Přeskočime tu čas, kdy jsem bral do žíly 5 let, tu část, kdy jsem byl 9 let čistej taky a dostaneme se do dneška, kdy je to cca 2.5 měsíce , co jsem po oněch devíti letech opět vzal buchnu do ruky. Důvody nechme stranou.
První "večírek" po letech trval 5 dní. Pak bylo 6 týdnů klid. Následujících 5 týdnů každý víkend z pátku na sobotu a že soboty na neděli. Teď je to dva týdny od šestého víkendu. Resp 10 dní.... A těch 10 dní jsem všechny užil. Každý den minimálně po částech ( zhruba na 2x až na 4x, v závislosti na denním množství ) od 0.8 do 2 gramů za den. V sobotu jsem se solidně předávkoval, když jsem aplikoval najednou 0.9g v 80 čárkach. Ani se 6 hodin na to už jsem pouštěl dalších 0.4 g... Jsem rozhodnutý s tím skončit. Vím přesně jak vypadá každý další schod níž a níž až na dno. Prosím, jen mi řekněte, že to není nemožné. Jsem připravený na to, že budu chodit n nějaká sezením do léčebny nemůžu. Před lety jsem se z toho vyhrabal sám, ale k tomu mi velice dopomohla marihuana, kterou nyní z blíže neurčených důvodů prostě kouřit nemůžu. Držte mi palce . A prosím, že ti není nemožné? Chci zpátky svůj život.
Tři dny zpátky jsem

Odpověděl: Markéta Kordová

 

Zdravím Vás,

 

je mi líto, že se to po letech zvrhlo.

 

Není to neřešitelné, jen je třeba to prostě zastavit, kde žijete?

 

Pokud máte v dosahu Prahu, zajděte sem: http://www.sananim.cz/o-nas-1/kontaktni-centrum-kc.html

 

Nebo sem: http://www.sananim.cz/o-nas-1/denni-stacionar-dst.html

 

Poskytujeme bezplatné služby, lze i anonymně, není, čeho se bát.

 

Přeji dostatek sil!

 

MK

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko