fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Nespavost

Kaci

Dobrý den,
pred rokem jsem poznala priitele se kterým jsem si poprvé snupla pervitin. Po té jsem 1noc nespala.pak jsem to parkrat,cca 6krat zopakovala a vzdy se mi doba beze spánku prodlužovala. Stačila 1 čára a nespala jsem v kuse 4 dny.Asi tomu nevěříte,jako on ale je to tak.Byla jsem jak chodici robot,citila jsem jak mozek nezvládá,ale usnout se mi opravdu podarilo az po 4 dnech.Pred 2 mesici pritel zemřel. Od te doby jsem zadnou drogu neměla.Presto nemůžu spát.Dnes jsou to 3 dny beze spánku.. schválně jsem vypila 5. piv a spanek prisel na 1 hodinu. A opět nic. Jsem vyčerpaná, nemyslí mi to...ale spát mi nejde.Nechci kvůli tomu pít.Citim se jak někdo jiný.jsem nervózní,slysim "cvrčky v hlavě" jak na pervitinu.

Odpověděl: Markéta Kordová

 

Kaci, zdravím Vás,

 

je mi moc líto, co se stalo, chápu, že je to velmi těžká a náročná situace...

 

Neuvažovala jste, že byste si zašla někam o tom všem, co se dělo a děje s někým pohovořit?

 

Jak sama vidíte být v tom sama, potažmo s alkoholem, není úplně ideální řešení. Věřím, že by Vám terapeutická podpora pomohla snáze celým tímto těžkým obdobím projít. Jak Vám to zní?

 

Určitě se ještě ozvěte.

 

Za Drogovou poradnu, Markéta Kordová

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko