fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Kratom a pomoc při problémech

Motark

Dobrý den,

měl bych ještě jeden dotaz k problematice kratomu. Ačkoliv jsem mladý člověk, již několik let trpím erektilní dysfunkcí. Nikde si se mnou nevědí moc rady a příčina je doteď neznámá. Nicméně jsem zjistil, že když si dám kratom, na tento problém mi pomůže. Rozhodně se nedá říct, že by mě to nějak uzdravilo, ale kratom má u mě tu schopnost vyvolat spontánní erekce (jako mají chlapi například v noci, či ráno), o které jsem v důsledku své poruchy přišel. Jaký je Váš názor, jakožto odborníků, na tuto záležitost? Děkuji za odpověď.

Odpověděl: Hana Skořepová

Dobrý den, 

 

mohu se k Vašemu dotazu vyjádřit jako odborník na závislosti. Kratom je svým účinkem velmi podobný opioidům a vyvolává posléze podobné závislostní onemocnění jako např. heroin. Z tohoto pohledu je ke zvážení, zda budete řešit somatické obtíže touto cestou a zaděláte si možná na vážnější obtíže, nebo nadále budete hledat odbornou pomoc s bezpečnější medikací či jiným postupem. 

 

Stačí takto?

 

Za Drogovou poradnu 

HS

 


 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko