fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Sluchové halucinace

honza 111

Dobrý den,
dřív jsem užíval pervitin, celkem hodně, jako následek toho slyším ženský hlas. konkrétně holky kterou jsem miloval, Díky tomu se nevídáme, jsem 14 měsíců čistý a pořad ho slyším. Někdy víc někdy míň, převážně když jsem o samotě. Dost to podporuje šum z aut, z digestoře nebo když projede šalina. V práci to neslyším. Jen když vylezu před firmu a projíždějící auta to umocňují. Už nevím co mám dělat. Připadá mi to jako nějaká karmická zátež. Když ji potkám tak se to jen zhorší kvůli tomu jsme se ne zrovna v dobrý rozešli.Co mám dělat?

Odpověděl: Gabriela Koryntová

Zdravím vás, Honzo,

 

podobné věci se občas stávají. Pokud přetrvávají víc než několik týdnů - pochopila jsem, že tak je tomu i u vás, je vždy zcela na místě vyhledat odbornou pomoct. Začala bych v prvé řadě psychiatrem a dále zvažte psychoterapii (ideílně na doporučení psychiatra). Máte představu, kam byste se mohl obrátit? Ideální by byl psychiatr, který má blízko k oblasti závislostí. Co vy na to? 

 

S pozdravem,

Gabriela Minařík.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko