fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Natekle ruce

proste ja

Dobrý den, včera jsem si nitrožilně aplikovala pervitin, rano v pohodě, ale odpoledne jsem si řekla, že si ještě dám, takže jsem si opět střelila (samozřejmě že čistou), ale s tím že se mi nehorázně klepaly ruce.. nějak jsem to zvládla, ale po chvíli mi začala natýkat ruka (misto vpichu horke malé červené kolečko, prsty a zbytek stridave studený či horký) pak mi začala natýkat i druhá ruka (dělo se mi to samé, ale neaplikovala jsem do ní nic). Pohyb rukou dost bolel a těžko jsem v te ruce udrzela třeba telefon, ikdyz jsem ruce zkoušela různě dát, tak v nich brnelo, pulzovalo, či bolely, tez mi nehorazne moc vystouply žíly na zápěstí a prstech, hůře se mi dýchalo. Namazala jsem si to Heparoidem. Trosku se to zlepšilo, ale i tak stále bolí ne tolik jako předtím.. jsou natekle a kupodovu vic ta do které jsem si nedávala, ale chtela bych mít jistotu. Co myslíte, že by mi mohlo být, nebo mohlo by to být něco ohrožujícího životu? Přemýšlela jsem, že počkám ještě pár dní a když se to nezlepší zajdu do kontaktního centra, aby se na mě někdo podival.

Odpověděl: Markéta Kordová

 

Zdravím Vás,

 

těžko zdravotní potíže objektivně hodnotit přes net. Doporučuji návštěvu Káčka neodkládat, zajděte si tam hned (každý den do 20h), máme tam i lékaře a zdravotní personál.

 

http://www.sananim.cz/o-nas-1/kontaktni-centrum-kc.html

 

Držím palce, ať to není nic vážného.

 

Za Drogovou poradnu, Markéta Kordová

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko