fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Alprazolam

zeyar

Stal jsem se psychicky a bohužel i fyzicky závislým na Alprazolamu,Xanax,Neurol--denní dávka 6 mg,prosím poraďte mi děkuji.

Odpověděl: Jakub Minařík

Vzhledem k dávce bych doporučoval postupné vysazování. Náhlé vysazení takového množství by mohlo vést ke vzniku epileptických záchvatů. Je samozřejmě otázka, proč jste začal lék užívat. Pravděpodobně obtíže, které byli na počátku vašeho užívání se vám vrátí, nebo zhorší. Pokud se rozhodnete lék vysadit doporučoval bych vám dohodnout se s lékařěm, který vám lék předepisoval na plánu vysazení a dalších krocích. Pokud jste léky kupoval na černo, nebo jiným méně legálním způsobem - zkuste se spojit s lékařem který vám lék začal předepisovat, nebo se svý praktickým lékařem. Poradí vám ve vysazování. Kdyby to selhalo, doporučil bych vám asi léčbnu Apolinář při psychiatrické klinice . LF UK v Praze. Tam vás mohou jednak detoxifikovat, ale nabídnout i další léčbu. Zlomte vaz. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko