fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

l-s-d

Paul

Zvyknul sem si dávat skoro každej tejden tak čtvrtinku lsd - je to takový příjemný obzvláštnění dne, barvy sou jasnější, svět zajímavější a mám většinou hrozně dobrou a "vysmátou" náladu. Pokud mám náhodou nepříjemnej stav, tak to není nic tak výraznýho, jako kdybych měl tripa celýho; a i to se stává málokdy. A navíc můžu ten den vcelku normálně fungovat; věnovat se spousta věcem, který mě v tom stavu bavěj eště víc. Chtěl bych se ale zeptat, jestli si tím můžu psychicky uškodit, i když to je tak malý množství. Zatím mě to jenom obohacuje.

Odpověděl: Jakub Minařík

Můžete. I při malých dávkách, ale trvalém užívání může dojít ke změnám osobnosti. To ale nemusí být něco co bude vadit vám, problémy mohou nastat vašim blízkým. Samozřejmě je možné, že některá z intoxikací bude mít nepříznivý průběh. Resp. nepříznivější, než byste čekal. LSD není myslím právě typická rekreační droga. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko