fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

re: drogy vs zdraví

Lenka

Děkuju za odpověď. Kamarádka k lékaři něšla, ale už je v pořádku, snad se poučí a příště toho nebude brát tolik. A chci se zeptat, čeho by se dosáhlo tím, kdybych se šla poradit do K centra (btw myslela jsem si, že tam chodí závislí si měnit jehly? Já vypadám úplně normálně (žádná vyhublá smažka) a nejsem závislá a navíc si nešlehám), když se braní drog nechci vzdát?? Jak by to tam probíhalo? Vyslechla bych si nějakou přednášku o škodlivosti drog a šla domů? Já téměř žádné problémy nepociťuju. Tak to by asi ta návštěva byla úplně zbytečná.

Odpověděl: Dana Pěčová

Tak to má štěstí. V K centru nedělají jenom výměnný program a ošetření závislých, ale poskytují poradenství a pomoc lidem, kteří ještě závislí nejsou, či rodinným příslušníkům. Víte, možná by vám pomohli s tím, zda to rodičům říci nebo ne. Některé věci si myslím jsou jen soukromé a po internetu se dají zevšeobecnit, ale nedají se ušít na míru. Proto mě to napadlo. Ale rozhodnutí je samozřejmě na vás.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko