fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Dan

Eva

Dobry den pane Minariku, tak Dan dnes odjel do Karlova. Predstavte si, dokonce me za nim pustili na Micanky a mohli jsme si spolu samy popovidat! To jsem byla moc rada. Danovi pred nastupem prisel Trestni prikaz, uz jsme se odvolali. Je to 2 roky stara kradez a hrozi mu 6 mesicu s ostrahou. Snad soud prihledne k 2 rokum bez kradezi a roku norm. zamestnani a komunite. Na detoxu nejaka holka Danovi povidala, ze Karlov je jen a jen o sezeni ve skupinach, pracuje se tam jen 3 hodiny denne a sport je jen 1x tydne. A ze tam na sebe lidi bonzujou (kdyz si treba druhy da cigo z okna) a nesmej mezi sebou vubec mluvit. To ho dost vydesilo. Je to tak? Me se to nezda. Skupiny pro partnery jsou ve ctvrtek v Jankovskeho? To tam muzu normalne prijit? Co se tam bude dit?:-) Diky, Eva.

Odpověděl: Jakub Minařík

Blahopřeju. Ta slečna informace o Karlově trochu zkreslila-no ona většina věcí vypadá jinak když vám o nich někdo vypráví a jinak když je vidíte :-). Kdy jsou skupiny pro partnery přesně nevím, ale když si zavoláte do TK Karlov (0362/82 16 55) tak informace jistě dostanete. Vím jen tolik, že v Janovského nejsou. :-)
Tak se mějte krásně. Mylsím, že se něco podařilo a je to dobře. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko