fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Nocni zivot

Luka

Zmita mnou pochybnost, tak se zeptam:Co si myslite o mem zazitku?Byla jsem s kamarady v nocnim klubu s hudbou, tancovali jsme,takze jsem temer nepila-2piva za cely vecer.Kolem mne se tocil nejaky muz, ktery mel ocividne tendenci se seznamovat,ja to odbila. Piti jsem nechavala na stolku, u ktereho jsme tancovali.A byt obycejne davam pozor a nespoustim kelimek z ruky,tentokrat jsem se bezstarostne bavila.Z niceho nic jsem zacala pocitovat jakoby vypadky pameti,stav jako po huleni, ale ja nehulila a jak jsem rekla,mela jsem 2 piva za cely vecer.Chlap se snazil pritocit,odmila jsem a razne odesla pryc-neco se mi nezdalo.Je mozny,ze mi nekdo nasypal neco do piti?Poradili byste mi,prosim,kde si neco o tom precist a porovnat zazitky? Druhy den jsem se necitila dobre,jako bych hulila,coz nebyl muj pripad.Dekuji za odpoved.

Odpověděl:

No, podle toho co píšete, tak se to stát mohlo. Pokud jste byla mimo to co popisujete i hodně utlumená a ospalá-mohlo se jednat o nějaký sedativní preparát (nejspíš benzodiazepin). V situaci, kterou jste popsala bych jej nespíš očekával. Kdy si o tom něco přečíst nevím, ale možná je to zkušenost-dávejte si pozor.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko