fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

kniha 2

kulik

ptal jsem se vas na knihu o tech pokusech s lsd a vy jste mi odpovedeli,ze zadna takova neni,ale to jste se zmylili protoze jsem o teto tematice precetl dost ,takze vim ze cia delala pokusy na lidech co dostali lsd aniz o tom vedeli a potom je pozorovala z vedlejsi mistnosti a o techto pokusech byla napsana kniha a ja ji nemuzu sehnat a uz si ani nepamatuji kdo ji napsal..........vite o drogach asi hodne ale nikdy netvrdte ze je neco blbost kdyz si nejste 100 procent jisti a to clovek vlastne nemuze byt nikdy takze prosim ztlumit tu vasi "naparovanost" nebo se mylim?

Odpověděl: Jakub Minařík

Pardon. S nikdy neříkej nikdy souhlasím. A takové experimenty se fakt dělali, s tím také souhlasím. Přinejmenším si vybavuji poznámky o tom, jak něco takového páchali tajné služby (Leary-Záblesky paměti). Ale knihu, která by to specielně popisovala neznám. Pokuste se navštívit národní knihovnu. Pokud byla knihy vydána oficielně, měl byste být úspěšný. :-)
Dobrý lov!

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko