fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

To nieje to iste!

alexander

Clovek na drogach alebo po nich tuziaci je bud zvedavy alebo uz zavysly telesne ci psychicky. Ja som ale dospely (23) a úvazujuci clovek a ked som rozhodnuty zomriet viem preco! Je to dosledok uvazovania o mojej zivotnej situacii. Neovplivnuje ma nijaka chemikalia ani zvedavost. Moj dovod mam vypisany v profile na stranke azet pod nickom alexander213 ak by vas to zaujimalo. Kazdy problem ma svoje riesenie a to je pravda aj v mojom pripade. Riesenie sa mi zda ale natolko zdlhave, tazke a zlozite (nehovoriac o tom ze si pri nom znicim zdravie) ze som zvolil lahsiu cestu. Ja som neni samovrah z nahleho popudu. Moju situaciu rozvazujem uz asi 2 roky seriozne a este par rokov predtym ked som sa este o nieco snazil. Potrebujem pocut ze mam pravdu. Alebo si myslite ze neexistuje clovek ktory ma dobry dovod na samovrazdu?

Odpověděl: Jakub Minařík

Myslím, že má člověk právo a může mít i důvpd k tomu spáchat sebevraždu, ale myslím, že suicidium je mezní řešení, které by mělo být použito až v krajním případě. Předtím existuje mnoho variant, které bych doporučil vyzkoušet. Ve 23 letech k sebevraždě musí vést jen nějaký velmi, velmi vážný důvod. P.s Nějak se mi nepodařilo se dopracovat na ty stránky, které popisujete. Možná jsem b...b, že to nechápu, ale rozhodně bych stál o to to vědět.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko