fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

a tak dale

Freya

Ahoj poradno, stale jsem se tedy vasi odpovedi nedockala,ale doufam, ze alespon na tuty otazky mi odpovite,pripsala jsem i e mail tak to snad prijde. Neni mi moc dobre,jsem pernamentne unavena a vycerpana,ale jak jinak z toho vseho, ze jo? No,ted jsem prijela z pisku a ces.budejovic,zase jsme s tatou museli probirat mamu,tak mi to fakticky uz docela stve.Take jsem usoudila, ze za svym byvalym parnerem uy nikdy nevkrocim.to znamena ze jsem u nej byla asi dvakrat s tim ze popovidame,ale asi by to nebylo zrovna nejlepsi a taky se porad vnucovat a poniyovat,kdyz on mne nevyhledava,to je blby,ne? Sice u nej mam jeste spoustu veci, ale to se neda nic delat.Dost casto mne taky stve ze uz mluvim fakt jak padesatileta.Vzhledove mi sice tipuji min,ale to mi moc nepomaha.Ted cekam na zpravu od pritele,ale nejak nepise, tak nevim, co mam delat...Uz mi asi nic nepomuze,nebo myslite,ze jo?

Odpověděl: Jana Justinová

Těžko Vám někdo zdálky řekne, jestli vám přítel pomůže nebo ne, ale když si přečtete svůj dotaz ještě jednou možná Vás taky napadne - stejně jako mě - že si vlastně na všechny ty otázky rovnou odpovídáte sama.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko