fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

marihuana

Dobrý den. Chtěl bych pokračovat ve svém stručném dotazu. Nevím jak často a jak moc dcera marihuanu kouří. Přiznala se když jsme na ní pozorovali příznaky užití (zarudlé oči a výraz v obličeji).Nesnažíme se ženou dělat z toho tragédii ale jasně jsme ji vysvětlili že si to nepřejem a že si tím může v budoucnosti způsobit problémy.Neslíbila nic a reagoval spíše laxně. To že kouří jsme měli podezření už delší dobu. Zatím ve škole nemá závažnější problémy. Jde o uměleckou školu. Dostává peníze pouze na cestovné a malé kapesné cca 100 kč na týden. V domácnosti naše děti nikdy významné práce nevykonávali ale nepozorovali jsme nějakou změnu chování. Budu rád jestli mi doporučíte poradnu někde bízko našeho bydliště. Vžádném případě to nechceme brát na lehkou váhu. Děkuji za odpověď.

Odpověděl: Bára Orlíková

Zdravím Vás. Našla jsem Vám kontakt na ambulantní poradenský program v Pardubicích, bližší informace včetně kontaktů najdete na http://www.khk.cz/ad-centrum.php. Chápu, že máte z chování dcery obavy a že to nechcete brát na lehkou váhu, ale myslím, že v tuto chvíli nemůžete udělat víc než děláte. Zkuste si domluvit konzultaci v tom pardubickém centru, dostanete potřebné informace a podporu a bude se Vám snáze rozhodovat, co dál. Přeji hodně štěstí.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko