fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

pro pana Minaříka

Seana

Vážený pane Minaříku, psala jsem Vám již několikrát pod touto "přezdívkou". Stále mám ten stejný problém s pervitinem a o5 jsem myslela, že jej zvládám dobře a můžu kdykoli přestat, však po požití většího množství alkoholu jsem svou chuť a chování vůbec neovládla a klesla jsem až za své hranice...vše mi v tu chvíli bylo jedno a toužila jsem jen po droze nebo po smrti. Zjistila jsem že takhle dál žít nechci a že jedinou naději vidím v úplné abstinenci, ale sama to nezvládnu. Jelikož už se zas cítím docela v pohodě a ten toxo červík v mé hlavě nahlodává mou vůli :-( Tentokrát to už nechci jen tak vzdát a vrátit se znovu do sraček - toho kolotoče závislosti (10. let na pervitinu + kombinované s alkoholem) Dnes ráno jsem volala k Vám do ordinace a bylo mi řečeno že máte plno, tudíž bych Vás moc prosila o nějaký kontakt na nějakého jiného psychiatra, kam bych mohla docházet na ambulantní léčbu a kterému bych mohla věřit. Moji rodiče ani v práci zatím nemají o mým problémech ponětí, jelikož kromě toho že si ulítávám na péčku mám po celou tu dobu spoustu jiných zájmů...a chci pokud to půjde aby to tak i zůstalo,jelikož jim nechci ublížit. Pokud to jinak nepůjde jsem ochotná se i hospitalizovat - ale plně doufám že ambulantní léčba by mi postačila. Také jsem se chtěla zeptat kde by mi bezplatně udělali test na hiv a žloutenku typu c.. -nejlépe oba dva testy najednou ...svojí obvodní lékařce se to stydím říct, jelikož zná moje rodiče..a jistě chápete... Předem děkuji za pomoc a že mi snad někoho doporučíte. Jsem z Prahy. Hezký den :-)

Odpověděl: Jakub Minařík

Aha, no tak mi zkuste zavolat ještě jednou. Plno sice máme, ale myslím, že bych vám přinejmenším mohl pomoci se zkontaktovat s kolegy kteří by vám nabídli nějaké ambulantní poradenství, či psychoterapii, ev. i ambulantní stacionární léčbu. A taky vás doporučím ke kolegovi, který se zabývá léčbou hepatitid a který by vás otestoval a případně léčil. Když to zkusíte zítra kolem poledního, nebo v pondělí, tak budete úspěšná. Klidně se odvolejte na mě, že jsme spolu dohodnutí. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko