fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

jak to je se mnou?

Katy

jo a je tu problém nikdy bych si nepřiznala,že i jen občasné si užívání tzn. od 16 let "zkuošení" návykových látek mě dostatne až sem.Je mi necelých 19 let a vyzkoušela jsem sníst celkem 30 extází a 5xvyzkoušet kokain a marihuanu mít na denním pořádku...jen že teď když mám maturitu na krku a učitele se mě ptají co mám za problém a proč jim mizim před očima...dost mě to šokuje...dotaz zní když se všim praštim nebudu poznamenaná...vždycky jsem byla velký pohodář...nic mě nevykolejí,ale strach o mě od ostatních už jo.Co s tim?Mám zajít k psychologovi?

Odpověděl: Jakub Minařík

Záleží na tom, jak se cítíte. Pokud vysadíte, tak pravděpodobně budete pár týdnů neklidná, ale pak se to spraví. Nic horšího vás myslím nečeká. Problém může být s tím konopím - pokud hulíte denně, tak možná v první fázi to jen omezte (třeba jointíka o víkendu?) a pak úplně vysaďte. Bývá to trochu více v klidu, člověku není tak divně, ... A kdyby byly problémy, napište a nebo můžete navštívit toho psychologa. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko