fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Smutek

Sára

Dobrý den, byla jsem závislá na Tramalu ( brala jsem ho 10 ml denně po dobu 3 let ), ale před rokem jsem s ním přestala. Nebylo to vůbec lehké, dodnes, když si vzpomenu na ten první týden a vlastně snad i měsíc, tak mi naskakuje husí kůže a říkám si, to už nikdy, znovu bych to nevydržela. Takže tramal je pro mě minulost a vůbec mi nechybí. Nicméně, změnil se mi život a i po tom roce mám takový pocit, že mi něco chybí, mám smutné nálady, nebaví mě to co dřív, myslíte, že to někdy zmizí? Nebo je to daň za moji hloupost a budu se s tím muset nějak naučit žít? Děkuji a přeji mnoho úspěchů ve vaší práci.

Odpověděl: Jakub Minařík

No, spousta věcí se s postupem času upraví, ale některé taky ne. Možná, jestli to trvá dlouho a nemáte radost ze života, tak by pomohla nějaká antidepresiva. On koneckonců ten tramal jste taky, alespoň z části, mohla brát kvůli smutku. On na to docela zabírá. Stálo by možná za úvahu navštívit psychiatra a popovídat si s ním o tom. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko