fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

pro jakuba Minarika

ewe :o)

vracim se k memu dotazu jek sem vam psala ze jsem se prestřelila,bylo to pervitinem a davka byla pro me asi vetši nez sem si myslela (tak vážená půlka) stav to byl skoro nepopsatelnej....horko,motání hlavy,klepal se semnou celej svet,nemohla sem chodit.... a tu chwíli jsem si fakt připadala jako smažka,fetacka...a fakt přehnaná.... takže není žádná učinná rada jäk pomoci..a nejlepší je zavolat zachranku???? diky za odpoved....na povidaní bych toho mela hafo ale to bysme tady byli do vanoc :o)

Odpověděl: Jakub Minařík

Předávkování je stav, ve kterém je ohrožen život. Takže jedinná rozumná rada je volat záchranku. Protože když to nevyjde, tak je po. Takže nechat se prudit, nebo mít nějaké potíže není nic tak strašného ve srovnání s tím být po smrti nebo mít mrtvolu doma (když půjde o někoho jiného). Klidně ještě napište, pokud budete mít dojem, že byste si chtěla o něčem promluvit a nebo něco probrat.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko