fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

p.o.m.o.c

..to je fuk

Předem bych rád poděkoval,za radu paní/či slečně Báře Orlíkové. Jsem z Ostravy.Bohužel netuším jestli se v našem městě nachazí,doufám,že o něčem víte. Děkuji.

Odpověděl: Bára Orlíková

V Ostravě jsem nalezla tyto kontakty: Kontaktní centrum, Renarkon o.p.s., Mariánskohorská 1328/29, Moravská Ostrava, 702 00, tel: 596 638 804.Psychiatrická ambulance a stacionář pro léčbu závislostí - Denní stacionář, Lechowiczova 4, Moravská Ostrava, 702 00, tel: 602 551 983, MUDr. Chvíla Libor, CSc. Další kontakt je na Psychiatrickou poradnu odd. závislostí, Psychiatrické oddělení při FN s poliklinikou, 17. listopadu 1790, Ostrava, 708 52, tel: 597 373 209, Prim. MUDr. Jitka Potribná (ambulantní, nikoli lůžkový program, i když v nemocnici je možné absolvovat i detox). Možná bych zkusila přímo ten stacionář. No, uvažte, co by Vám líp vyhovovalo a pak neváhejte a zavolejte tam co njdřív, čím déle to budete odkládat, tím se Vám do toho bude méně chtít. Nemusíte mít obavy, kolegové jsou zvyklí konzultovat podobné problémy, jako máte Vy a jsou tam proto, aby Vám pomohli, nikoli, aby Vás soudili. Držím palce. :)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko