fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

s.i.r.

myslite ze se muze projevit na psychyce vice jak rocni brani pervitynu kolacu a tak 3lete koureni mariuhany?? Zatim si pripadam velice good:)

Odpověděl: Bára Orlíková

Projevit se to samozřejmě může. To, že si člověk připadá "velice good", ještě neznamená, že k nějakým změnám už nedošlo nebo že k nim nedojde. Každá z těch drog, co uvádíte, má specifické účinky a specifické jsou taky následky jejího užívání. O každé z nich také najdete podrobnosti na těchto stránkách pod rubrikami o jednotlivých drogách - včetně info o jejich možném vlivu na psychiku při dlouhodobějším užívání. Zrovna například pervitin je látka, která může způsobit dosti nemilé psychické potíže včetně toxické psychózy - a to už je stav, kdy pravděpodobně skončíte v Bohnicích. Marihuana může taky způsobit nějaké potíže (a leckdy dost závažné), ale přec jen u trávy jsou ta rizika výrazně menší a k nějakým psychickým dlouhodobým potížím dochází spíš výjimečně (ovšem zas když už k nim dojde, tak to stojí za to). No, každopádně bych možná být Vámi byla opatrnější. Asi máte přec jen nějaký důvod, proč se na to ptáte... kdyby bylo všechno tak ok, jak píšete, tak by Vás asi nenapadlo psát dotaz do této poradny. No, uvažte to. A když byste měl nějaký další dotaz, tak klidně pište.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko