fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

tráva

matka

Dobrý den...chtěla bych se zeptat,zda poznám na synovi ,že kouři trávu...pach?oči?chování?když pominu rozbor testem....prostě jen taková vizuální kontrola.Apropó k té čokoládě...chtěl ji po něm kamarád...já blbá netušila o co jde...a na otázku co se děje..odpověděl,že čokoláda obsahuje tuky a kamarád spěchal domů....a ta čokoláda jej zprostí všch příznaků....tak z nás dělají naše děti hlupáky.Tudáž musíme vědět víc než si myslí,aby s nama nemohly orat.Mějte se krásně a dík za odpověď.

Odpověděl: Jakub Minařík

A nebyla ta čokoláda náhodou hašiš? Někdy se mu tak říká. Čokoláda rozhodně člověka thc z těla nezbaví. No, možná cukr a další látky mohou urychlit návrat k normě, je to ale nevýznamné. Jinak co se týče projevů intoxikace marihuanou - zkuste si přečíst text na našich stránkách v rubrice cannabinoidy a pak se ptejte, kdyby bylo něco nejasné, nebo bylo třeba něco doplnit. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko