fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

pod vlivem

kecousova

Můj syn se zapletl s drogy a špatný člověk toho využil a když byl syn velmi silně pod vlivem drog požadoval,od něho podpis na auto se kterým by dotyčný pracoval jako taxikář a odměnou za podpis jako ručitel měla být finanční částka,teď dotyčný auto nesplácí ,synovi chodí výhružné telefonáty od firmy Mediatr ,kde si dotyčný auto pořídil..nevíme jak se bránit,když vše se dělo pod vlivem drog a vše bylo nečestné.Prosím proto touto cestou o radu jestli existuje nějaká bezplatná právní poradna,kde by synovi pomohli? děkuji ..

Odpověděl: Bára Orlíková

Zdravím Vás. Již jsem Vám v minulosti odpovídala na jeden Váš dotaz ohledně syna a v této záležitosti, kterou popisujete, jsem Vám poskytovala kontakt na Právní poradnu A. N. O., kde se zabýváme právními aspekty drogové problematiky a poskytujeme bezplatně právní pomoc lidem, kteří se v souvislosti s užíváním drog dostali do právních potíží. Kontakt je Právní poradna A.N.O., Koněvova 95, Praha 3, tel 222 582 932, mail ppano@asociace.org. Podle toho, co popisujete, nevím, zda se podaří s tím něco udělat - těžko se prokazuje, že podpis na listině syn udělal pod nějakým nátlakem a pod vlivem drog. Patrně to podepsal sice pod vlivem drog, ale s vidinou peněz, které za to dostane a tedy dobrovolně... Můžete se zkusit se synem na právní poradnu obrátit, a uvidíme, zda se s tím půjde ještě pohnout.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko