fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

MUDr. Minařík

Ondro

Tak jo, pane doktore. Mám průšvih. A dost velkej. Máma skusila test, který prokázal trávu. Pak jsem ji nelhal a ví taky o tom, že jsem kouřil heroin. A ne jednou. Já bych i přestal, ale když jsem venku, tak to nedokáži. Prostě to nejde. Já nechci obhajovat heroin, ale když se kouří s trávou tak je to prý méně neškodný, ale to je teď jedno. Myslíte, že se dá přestat jako sám že bych to skusil. Nebo ne? Já teď nevím, co mám dělat. Jsem dospělej, ale taky vidím, že asi nejsem moc zodpovědnej. Ale nevím, jestli - léčebna to asi ne. Mám strach z léčebny, je to povinný, když už tam budu. Máma by chtěla abych šel k psychiatrovi - závislost, jenom tak si popovídat, ale to se mi taky moc nechce. Co když mně pošle někam kam já nebudu chtít jít.

Odpověděl: Jakub Minařík

No, to se dalo čekat, že dříve nebo později máma zkusí test jestli berete nebo ne, když je má. Nemělo by to být překvapení ani pro vás. Jinak bych doporučil, abyste k tomu psychiatrovi šel. Myslím, že tím nemáte co zkazit a celkem se s ním můžete domluvit na tom, co byste chtěl. Uvidíte. Každopádně napište, jak to vypadá. P.s. Sám jste s tím zkoušel něco dělat, ne? Tohle je výsledek. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko