fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

MUDr. Minařík

Ondro

Pane doktore, když jsem bral extázi, trávu, heroin, alkohol, a i ty cigarety jsem kouřil, tak se nedá najednou skoncovat se všim, jenom tak, to snad chápete, to se nedá. A ten heroin jsem pouze kouřil, 2-3x v týdnu. Není to jednoduché vypustit i ten heroin. Vše jsem eliminoval a heroin taky, kouřím ho jednou týdně. Jenomže já mám teď i jinej problém. Máma si koupila test, prý, já jsem ho neviděl a řekla mně, že smím jít i na párty, kamkoliv, ale mám ihned skončit s kouřením heroinu. A taky mám skončit s trávou. Dá se cez test otestovat i heroin? Já bych třeba došel tak 5 hodin po užití domu, to se ještě dá zjisti testem? Když pouze kouřím? Jak mám mámu přesvědčit, že je to v pořádku? Uklízím, už ji nelžu, ale to se nebude jinak dát - když si dám šluka a ona se zaptá, já ji nechci lhát, když má ten test, jenomže co mám pak udělat? Vy mi jistě poradíte, abych nebral nic, ale to se teď najednou nedá. I tráva, i heroin, ... alkohol mámě nevadí, ani ty cigarety, proč? Vždyť i to jsou drogy. Jinak děkuji za odpovědi, za všechny. :-)

Odpověděl: Jakub Minařík

Nevím, proč mámě nevadí alkohol, chápu, že jí vadí heroin. Rozumím, že přestat, nebo s tím rázně něco udělat, není snadné. Jinak test heroin prokáže alespoň 5 dní po užití, spíše tak týden. Lhostejno, jak je užitý. Asi jí budete muset přiznat, že berete heroin a nejste schopen s jeho užíváním přestat.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko