fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Doktorovi Minaříkovi

Katka

Pán doktor, ďakujem Vám veľmi pekne za vaše odpovede a rady. Priateľ, už priateľ, nie ex- (dosť sa toho veľa zmenilo), začal chápať, že nie je v poriadku. Ja som mu včera dala na výber (po vašom e-mali, preto som hneď neodpisovala), buď liečenie/návšteva psychiatra alebo ja a dnes navštívil psychiatričku, je spokojný, ... veľa sa toho vysvetlilo a pôjde na liečenie. Zatiaľ žiadne nadštandardné služby, možno až to liečenie. Ale vo Veľkom Záluží pri Nitre je podľa psychiatričky veľmi dobrá PN, aj s oddelením na liečenie závislostí, atď. Inak priateľ je z mesta Trnava. Už sme dohodnutí aj s pani primárkou v danej nemocnici. Viem, že ešte nie je vyhraté, že to bude dlhá cesta, je možné, že sa to aj nepodarí, ale verím, že sa to zlepší a nakoniec to bude OK. Ešte raz Vám veľmi pekne ďakujem.

Odpověděl: Jakub Minařík

Nemáte zač. Kdyby bylo třeba, klidně ještě napište. :-) Ohledně možného sponzoringu - není úplně v pořádku přijímat peníze od klientů, se kterými aktuálně pracujeme. Nechte si to uležet, nespěchá to. Když za nějaký čas budete mít stejný pocit, tak napište.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko