fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Dotaz 623601

Katka

Veľmi vás prosím o zodpovedanie dotazu 623601, veľmi. Viem, že máte veľmi veľa práce, málo peňazí, ale ani neviete, akú službu preukazujete verejnosti, ktorá potrebuje často pomoc a nikde ju nenájde, ... ja sa neviem vôbec rozhodnúť, toľko rizík mám: 1. Ak odídem o kamaráta, nebudem v ohrození, môže sa zabiť, ... budem sa ľutovať, že som to zavinila ja, ... 2. Ak od neho neodídem, možno sama do toho spadnem, stále po mne chce, aby som si dala s ním dávku, že jemu by sa stav zlepšil a ja by som spoznala, aké je to super, ... viem, že to tak asi nie je, ale som s ním už mesiac, a možno, že má predsa len pravdu. Takže zase je na mne riziko. 3. Ak od neho neodídem a sama vydržím a budem mu dohovárať, možno sa z toho dostane. Moji rodičia a kamaráti chcú, aby som od neho odišla úplne, jeho kamaráti a zamestnanci, mesto, primátor zase chcú, aby som pri ňom zostala. On to chce, ... len ja som si nie istá. Možno by som si mohla dať 1 dávku, ... poviem, že tu nestojí za nič a nech s tým skončí, ... možno by to pomohlo. Viem, že asi neviete, čo mi máte poradiť, ... no vy máte skúsenosti, prax, ako jednajú ľudia pod vplyvom drog, ja nie, ... Prosím vás veľmi, poraďte mi niečo.

Odpověděl: Jakub Minařík

Už jsem odpověděl na váš první dotaz, tak se podívejte a napište. K tomu co píšete snad jedinné: K BODU 2: !!!! V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ SI S NÍM DROGY NEDÁVEJTE. SPADNETE DO TOHO !!!!!!

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko