fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

mam pocit ze mi uz neni pomoci...

Kajusa

Krasnou noc preji.... Uz hodinu si ve vasi poradne procitam odpovedi na otazky a ikdyz sem nenasla odpoved na muj s prominutim bordel v hlave moc vam dekuju ze neco takoveho jako vase stranky jsou.. Je totiz ikdyz je to hrozny,dobry vedet ze v tom clovek nelita sam.. Takze drzim palce at je abstinujicich vic diky vasim radam a treba se najde nejaka cesticka jak z toho ve i pro me...musi:-) Jsem celkem normalni 26 leta holka,co bohuzel lita v blidnym kruhu by name pervetin,jointy..semtam extaze...ale ta moc ne,ty depresivni stavy ala 3hod place se nedaj zvladat...:-(( Jenze k tomu se posledni dobou,od vanoc zhruba pridava neco co mi prijde jako silenost vznikajici z tohohle mixu..a to: hrozny vykyvy nalad,unava a dalsi den hyperaktivita...pak samozrejme 2dny spim..ale po probuzeni neudelam nic a mam chut sebe samu zabit,jak sem neprijemna ...na usnuti si davam spicka ale ten uz me snad vic nakopava,nez uspi..:-(( A uz vubec nevim co s lidma okolo sebe..Mam dost pratel a sou skveli ale nekdy mam strach a jakoby nechutenstvi zustavat snima mam svuj svet ve kterym je nejlip ale zaroven mi chybi realita..ten real world a moc dobre si to uvedomuju.. A normalni lidi sou,zvlast ty cizi hrozne jakoze zly,neprijemny.. Zapomela sem rict ze pres rok pracuju z domova. Narocne ale pro samotare myslim dobra volba, ale asi zacinam blbnout nebo je to jen moc premysliva,vite takovy to az moc zaobirani se sam sebou,kdy uz to neni asi moc dobre.. Strasne rada bych z toho ven nejen kvuli tomu ze mam v rodine maniodepresivni psychozu ( 3 sebevrazdy ) a ze citim ze tohle nejak zacina bejt z kopce...ale i kvuli svemu priteli ( 6,5r spolu ),kterej je moje jediny zazemi ale bohuzel si v tom lital pred lety taky a ja vlastne muzu za to ze si semtam da semnou .. a pripada mi ze ten muj uzasnej clovicekse zacina nejak z nej jakoby vytracet..lhostehnost,necitelnost?? Po odezneni zase laska jako blazen a do toho ten zmatek u me v hlave.. myslim ze je to otazka pulroku kdy jeden znas odejde,protoze ten stav nebude k udrzeni.. Nejsem optimista ale to bylo zbytecne krute nemyslite?:-(( A pritom ty plany na mimi a bohate si stacili sami 2 ale posledni rok.. Uz proto sem si rekla ze za radu svami mi hlavu nikdo neukousne:-) a treba neco vymyslime.. Ps.omlouvam se za zmet myslenek,nevim co je pro vas dulezite a jak moc ci mene A predem dekuji za vas tip,opravdu se zblaznit nechci a ani prijit o pritele,a pratele. Krasny dnesni den K.

Odpověděl: Jakub Minařík

Podle toho, co píšete, se mi návštěva psychiatra jeví jako dobrý nápad. Vhodné léky by vám mohly pomoci vidět svět v trochu růžovějším světle a pak by bylo myslím možné i vysadit ty drogy. Co vy na to? Nechcete nějaký kontakt?

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko