fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Jak je možné, že mi extáze nevyplavuje serotonin?

Hekr

Dobrý den. Nemám žádný problém, jen 2 dotazy. 1. Už jsem několikrát v životě užil extázi, různých typů, různého množství. Pokud na mě vůbec nějak zapůsobila, tak byla jen jako silnější RedBull - více energie, lepší vnímání, sousředěnost, ale to bylo vše. Žádné pocity štěstí, lásky, euforie, atd. Prostě normální realita. Když mi extáze přestala působit, byl jsem opět tam, kde na začátku - normální realita. Prostě žádný dojezd, pocity zničení, atd. Jako bych vůbec žádnou extázi tu noc neměl. Úterní syndrom je pro mě také cizí pojem, v úterý už ani nevim, že jsem někde byl (myšleno jako že nemám žádný známky po nějaký intoxikaci). :) Má otázka tedy nezní "jak udělat aby to fungovalo", mě to v podstatě ani moc nevadí, ale otázka zní JAK JE TO MOŽNÉ?? Mám jiný mozek? Jak je možné, že chemická látka, která působí na každého na mě nepůsobí? Ještě připomínám, že jsem byl sám svědkem toho, kdy kolega si vzal tu samou extázi (ale jen jednu, já měl dvě) a za pár hodin byl úplně "ve snech" a já nic. :) Nerozumím tomu, čím to může být? Děkuji za opověď. 2. Druhý dotaz se týká kombinace již zmíněné extáze a alkoholu. Co tyto dvě látky? Nesnášejí se? Doplňují se (jako např. Alkohol a energy drinky)? Neruší se? Jsou nebezpečné? Děkuji za odpověď.

Odpověděl: Jakub Minařík

Víte, na každého působí drogy trochu jinak. Nic s tím nenaděláte. Prostě EXT není vaše ktevní skupina, neberte ji. Jak je možné, aby to fungovalo? :-( Ohledně toho druhého dotazu - obě látky poškozují játra. Asi bych je nekombinoval.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko