fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

marihuana a psychika

Meg

Dobrý den, ráda bych se zeptala do jaké míry může změnit kouření marihuany asi 1 x týdně po dobu 3/4 roku psychiku,vnímání a hodnoty člověka. Můj přítel (24 let) chodí s partou kamarádů cca 2 x týdně do hospody, kde si pravděpodobně společně zahulí. Potom je téměř pořád unavený, stěžuje si na bolesti zad,hlavy a kloubů, nemůže v noci usnout a přes den naopak 3 hodiny prospí, do školy zajde jenom při největší nutnosti, práci,kterou při studiu vykonává z domova také odbývá. Studium a práce ho podle jeho slov moc nebaví.Někdy je jakoby bez chuti do života a působí neuroticky. Ale na druhou stranu někdy je vše Ok a je veselý. Je možné že jeho chování se dá přisoudit užívání marihuany? Děkuji Vám za odpověď.

Odpověděl: Jakub Minařík

Ano, je to možné. Na vině může být také alkohol, psychické problémy, jiné drogy, ... Těžko říci přesně. Mě osobně se jeví, že takovéhle příznaky po kouření konopí bývají spíše řídké, než že by to bylo pravidlem. Zkuste s ním o tom promluvit. :-) A kliedně napište.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko