fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Spolehlivost testů

France

Dobrý den, dcera byla hospitalizovaná na detox.odd., brala pervitin a THC.Tento týden byla v ambul.poradně a vyšetření moči bylo negativní.Bohužel mám však podezření, že pokračuje,informace jsem získala ne právě čestným způsobem matky, která neví kudy kam a šmejdí v osobních věcech, aby měla jistotu.Dcera mi již dříve řekla, že to umí udělat tak, aby testy vyšly negativně. Nakolik se lze spolehnout, že negativní opravdu byly? Děkuji za odpověď.

Odpověděl: Jakub Minařík

Testy lze samozřejmě zmanipulovat. Zcela jistý bych si byl (a teď mluvím jen o testu na běžné drogy) , jen pokud bych pacienta cévkoval (abych měl jistotu, že to je jeho moč) a nechal udělat kompletní rozbor v NRL pro toxikologii. Pokud dcera užívá něco exotického, s močí manipuluje, ... tak je to těžké. Na druhé straně - pokud je situace taková jakou popisujete, tak stačí počkat - přijde se na to. Kdyby bylo třeba, napište. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko