fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

děkuji

Sisi

Hrozně moc vám děkuji.Pokusíme se to zvládnout takhle.Přítel souhlasí s tím že začne užívat ústně.Dala bych vám vědět jak to probíhá.Jenom se bojím abych to zvládla psychicky,je toho teď na mě moc.Těhotenství,blížící se porod,zařizování bytu...A vím jak dokáže být nepříjemnej když to nemá nebo má míň.Přítel je na tom psychicky špatně,ale spolu to zvládáme.Aspoň že si můžeme spolu promluvit,ale dalo mi to práci aby mi začal věřit.Myslím v těch začátcích.Přece jenom jsme spolu zažili věci který jiní nezažijou za celej život.I když to není nic k chlubení.Bydlíme na malým městečku a tady se rozkřikne všechno.Pár lidí tady něco tuší,ale já to vyvracím a vychází to.Bydleli jsme chvíli v praze a tam to bylo v pohodě,tam se nikdo o nikoho nestará,ale teď jsme tady a tady je to naopak.Chci předtím vším hlavně ochránit toho malýho,já sama vím jak dokážou být lidi zlí.Tak vám ještě jednou mockrát děkuji a brzy se ozvu jak to probíhá.A doufám že s tím mimčem nebudou problémy.Přítel nikde oficiálně hlášený není,tak snad ne.Ale kontakt mi klidně pošlete.Hodit se může kdikoli.Mějte se a brzy se uzdravte :o)

Odpověděl: Jakub Minařík

No, snad to zvládnete vy i přítel. Ostatně zvládli to jiní, tak proč ne vy. :-) Přítele pozdravujte a vyřiďte mu, že je to jen otázka psychiky. Když se rozhodne že to půjde, tak to půjde a nebude s tím žádný problém. :-) Kontakt na mě najdete v rubrice kdo vám odpovídá.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko