fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Benne

Co se tyka zdravi sem v pohode. Nikdy problem s tym tlakem nebyl.. 3x tydne turistika je mi 28. Hrozi flashbacky z pul papirku o take sile abych nemohl ridit auto par dni pote? Hodne sem cetl na netu o tripu a chci to jenom jednou. Travu kourim tak 1-2x za mesic cca 20x za rok. Piko kolo a ine nechci. Muze papirek obsahovat jinou/false/ latku ktera by pusobila na CNS tak jak LSD?

Odpověděl: Jakub Minařík

Flashbacky bohužel až tolik nezávisí na síle toho, co užijete, jejich výskyt je hodně indivividuelní. Dosti podobná situace bude bojím se tím krevním tlakem. Protože ten může vyletět nahoru nejen vlivem látky samotné, ale taky vlivem prožitku při intoxikaci. A ten tyky záleží na látce samotní jen čátečně. Jiná látka tam může být, ale vzhledem k mimořádné potenci LSD se její efekt prakticky neuplatní. Já jsem celkem opatrný, na řízení bych si na vašem místě nechal tak týden. To si obyčejně sedají dozvuky i nekomplikované intoxikace a člověk ja takový snivý. O potřebě průvodce jsem psal, doporučoval bycj nepodcenit. Stejně to ještě zvažte. A kdyby bylo třeba, ještě napište. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko