fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

ambulantní detox - pro Mudr.Minaříka

Sisi

Mockrát děkuji za odpověď.Chtěla jsem se zeptat jak probíhá detox ambulantně a kde je možné ho podstoupit.Přítel tady nemá pojištění.On nikam nechce jít z toho důvodu,že chce abych tam šla s ním ale bojí se že když uvidí že jsem těhotná tak nám potom seberou miminko.Já mám pár zkušeností s drogama,ale ne s takovýma jako on.A hlavně je to už dávno a trvalo to 2-3 měsíce.Podle mě to sám nezvládne a ty dva dny po kterých to má odeznít,vlastně nikdy nepřekonal.Přijde mi ale že ty bolesti teď chodí,čím dál tím dřív po poslední dávce.Ne po 3-5 dnech ale už je mu špatně třeba druhý den.Já s tím skušenosti nemám,ale jsem s ním už delší dobu a vím jak to bylo předtím a že by se to najednou takhle měnilo(zkracovalo)?Snad mi poradíte.Pokud víte nějaký kontakt který by se nám hodil tak vám předem za něj děkuji a samozřejmě i za odpověď.Mějte se krásně :o)

Odpověděl: Jakub Minařík

No, nevím region, ze kterého jste, takže se dost blbě doporučuje. I když, ona možnost ambulantní detoxifikace je spíše vyjimečná. Každopádně zkuste napsat. S tím pojištěním - přítel je cizinec, který není pojištěný? Pochopil jsem to správně? Pokud ano, tak se možnosti dosti výrazně zužují.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko