fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Pre Evku B

mama

Drahá pani Evka.Uz mám všetky tieto problémy za sebou, kto nezažil, nepochopí.Ale mne poradili práve na týchto stánkach, že musím dalej žiť svoj život, myslieť aj na seba a snažiť sa odreagovať.ja som to teda vzala doslova, v zime na bežkách,bycigel, hubačky ,dovolenky, proste sa nútim aj ked sa mi nechcelo.Pomáha to lebo tým že sa trápite , jej nepomožete ale uškodíte sebe a okoliu.Fyzická práca pomáha, záhradka a hlavne mne príroda.Tam nikoho nestretnete,nemusíte sa spovedať na čo myslíte.Máte manžela, stojí pri Vás.Ak ked je to strašné, pomyslite si že ľudia prežijú aj vačšie tragédie, tu je stále nádej že sa spametá.Ale tú silu musíte pozbierať, nepodať sa a povedať si, že keď vás raz bude potrebovať, budete tu.Veľmi Vám držím palce.verte mi ide to!

Odpověděl: Jakub Minařík

Asi nezbývá než přeposlat. Jedině snad s komentářem, že tohle je celkem cesta jak se s tím vyrovnat. A je důležité, abyste byla v poádku, protože jednou to bude potřeba.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko