fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

slunicko

Dobry den!Minuly tyden jsem jsem psala jak mi bylo hrozne spatne, na odpoved jsem se mrkla az ted. Objednala jsem se u lekare, ale nedostala jsem k nemu, po 6 dloooouhych dnech me to preslo, nemam jiz zadne potize, stejne by mne zajimalo zda je to normalni reakce. 6 dni se mi zda docela dost dlouha doba. Muzete byt zpusebeno tim ze jsem si vzala toho moc vzhedem k tomu ze predtim to byl asi rok co jsem mela EX? Taky by mne zajimalo jestli jsem si tim nijak dlouhodobe neublizila. Jinac dekuji za odepsani.

Odpověděl: Jakub Minařík

Normální reakce to rozhodně není, spíše to vypadalo na nějakou vážnější komplikaci. Ale vzhledem k tomu, že jste nyní bez obtíží, tak to asi nebylo to, co jsem myslel. To by po 6 dnech neodeznělo. Myslím, že to bylo způsobeno moc velikou dávkou EXT, nebo něčím, co bylo v tabletě a nebyla to ext. Jestli to zanechá následky, to teprve uvidíte. Nedá se to odhadnout. Ale nemuselo by. Nemáte zač a ext se raději vyhněte. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko