fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

extáze

flip

Dobrý den, chci se zeptat, byl jsem před týdnem na oslavě a já a několik mých kamarádů jsme tam po požití malého množství alkoholu ( cca šest piv ) neskutečně "ulétli", a následující den pár z nás mělo málem kolaps. Po týdnu jsme zjistili, že nám jeden z takykamarádů údajně nasypal-přidal do pití extázi. Nevím o drogách kromě tabáku s kterým jsem přestal téměř vůbec nic - ale zajímalo by mě, jestli se přítomnost drogy dá nějakým testem odhalit v lidském těle po požití - kolik to asi stojí a jestli je to snadné. Druhá otázka, zda-li je u extáze nebo podobné pilule možnost rozpuštění v alkoholu. Moc děkuji za odpověď.

Odpověděl: Jakub Minařík

Po týdnu je už u ext toxikologie na nic. Leda byste měli čirou náhodou schovanou týden starou moč. Ale to asi nemáte. V pivu by se to docela jistě rozpustilo. Taky šest piv není zrovna malé množství (pokud je to míněno 6 piv na jednoho) člověk pak přestává být opatrný. No a doporučoval bych dávat si pozor s kým pijete. Mě se stalo něco podobného a je to dost nepříjemný zážitek.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko