fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Dana

pro MUDr. Jakuba Minarika

Dakujem Vam za Vase rady. Mali ste pravdu ze nie je vhodny napad si zacinat ani s efedrinom. Po case som si zacala uvedomovat ze vazne by som sa mohla znova rozbehnut. Dokonca posledne dni brania efedrinu som si zacala uvedomovat ze pomaly ale iste sa zacnem vraciat do starich kolaji. Nemala som efedrin asi 2 tyzdne a dneska som si chcela znova zohnat ale vdaka vasim slovam som si uvedomila ze to nie je dobry napad a finalne som sa rozhodla skoncit aj s tym co som pred tym nevedela. Tak Vam chcem podakovat ze ste ma varovali pred dalsov mojou hlupostou. Dakujem velmi pekne a slubujem ze uz zo mna bude konecne normalny clovek bez akychkolvek zavislosti. Ako ste povedali stale musim byt zaneprazdnena alebo sportovat, proste robit cinnost. A to vazne pomaha. Necinnost ma proste zabija. Este raz Vam chcem podakovat a hadam sa uz rozlucit lebo uz sem nechcem pisat. Hadam viete ako to myslim. Velmi ste mi pomohli a aj Vasi kolegovia. Robite vinimocnu pracu,,,,,, dakujem a dovidenia.

Odpověděl: Jakub Minařík

Díky za pochvalu. Doufám, že už nás fakt potřebovat nebudete. Kdyby se přece jen stalo, že nás potřebovat budete, tak se nestyďte. Resp. můžete napsat klidně i jen tak, nebo když budte mít pochybnosti. Je to lepší, než napsat pozdě. Tentokrát jste to zvládla, protože jste napsala včas. To je celkem dobrá praxe. :-) Držím palce. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko