fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

reakce

Ag

:-) Ale jak si to mám priznat, kdyz si to nemyslim? Ctyri měsíce abstinence je nezvládáni? dva mí chlapi ,co odkráčeli do nebe během třičtvrtě roku je nezvládání? spíš než vymotala si myslim, že krizi překonávám. Na podzim to po tom umrti trvalo tri mesice a ted tri tydny. To je docela dobre, akorat ,ze to nikdo jiney nez ja nevidi. Jen mi po tom zbyl takovz nocni des,kterej ta moje psychiatricka leci tim lexaurinem a rika, ze se zavislosti bat nemusim, protoze z ni mam takovej strach, ze to je v suchu. Ale stejne ty desy mam. dekuju za strefenou "zabahnenou" reflexi. Neco se odplavilo a vim co.A přeji dobré dohojení.

Odpověděl: Jakub Minařík

Možná se pletu. :-) Nejsem neomylný, jen mám pocit, že nějak vidím to, co se děje, a že to odněkud někam směřuje. Ale třeba se pletu. Třeba opravdu směřujete k abstinenci, resp. k vyrovnání se s drogama a já jen sejčkuju a vidím za každým rohem strašidlo. :-) Pokud je tomu tak jak říkáte, vlastně píšete, tak se omlouvám. Prostě si to blbě interpretuju. Alespoň že jsem se strefil s tou zabahněnou reflexí. :-) Držím vám palce. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko