fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Jana Justinová

mama

Paní Justinová, děkuji za Vaši odpověď (kód828405). Co se týká větších podrobností k mému dotazu, jde nám hlavně o to, že syn nechodí do školy a neuznává běžné životní hodnoty, takže mám strach, aby neskončil např. jako bezdomovec. Co se týká komunikace, je to možná spíš moje chyba, neboť jsme se dost pohádali, ale pravda je, že kromě jeho přítelkyně o jiné motivaci nevím. Naopak mám strach, jestli nezkouší i jiné drogy. Každopádně se pokusíme dostat ho do centra, které jste nám doporučila. Ještě jednou děkuji.

Odpověděl: Jana Justinová

Dobrý den, špatná komunikace nebývá většinou záležitostí jedné strany, takže myslím není spravedlivé svalovat všechnu vinu jen na sebe. Myslím, že by bude dobré, pokud se Vám podaří zajít se synem k nějakému odborníkovi. A možná by také stálo za to přizvat s sebou jeho přítelkyni, trochu víc ji do celé věci zapojit. Přeji hodně štěstí a ať má Vaše iniciativa co nejdříve pozitivní výsledky.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko