fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Sousedske obtezovani kourem

Tony

Dobry den, muzete mi prosim poradit s mym problemem: sousedy - kuraky? Bydlim v panelovem dome a o patro nize mam sousedy kuraky, kteri pravidelne (v techto dnech cca. kazdou hodinu) kouri na balkone. Bohuzel kour jde "vzdusnym kominem" skrze otevrena okna primo ke mne do bytu. Jsem alergik a kour me tedy nejen "psychicky" velmi obtezuje. Zhorsuje se mi zdravotni stav, mam pravidelne od koure nacuchly byt, nehlede na pasivni koureni - zkratka me to obtezuje jak "subjektivne", tak hlavne i objektivne. Rad bych se vas zeptal, zda existuje nejaky zpusob, jak jim v tom zabranit nebo zda to nejde alespon trochu omezit.

Odpověděl: Jakub Minařík

A zkoušel jste o tom se sousedy promluvit, třeba by mohli chodit kouřit k jinému oknu. A nebo vy můžete větrat jiným oknem. Přijde mi to jako nejrozumější se napřed pokusit dohodnout a až teprve potom pátrat po možnostech jak zasahovat silou. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko