fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Dobrý den. Může mít prosím lék Xyzal (je myslím proti alergiím) a Rhinocort (beru na chronický zánět veldejších "dolních" dutin ;) nějaký negativní efekt spolu s nějakou drogou? Třeba MDMA, THC, LSD, psilocybinem, pervitinem? Ptám se pro jistou, kdbych někdy neodolal ;))))) Jinak více méně bych měl v plánu buď LSD, psilocybin, nebo MDMA. Kdyby ovšem bylo nějaké riziko kontraindikace, tak bych si i sezení jednou z těchto drog odpustil a...bylo by dobře i tak. Za odpověď předem děkuji.

Odpověděl: Jakub Minařík

Ani u jednoho z léků jsem nenašel upozornění na závažné interakce s ostatními látkami, které jmenujete, přesto bych byl opatrný: - v droze může být něco úplně jiného, než si myslíte, že tam je - taky mohu najít jen interakce, které jsou popsané. interakce s MDMA a nebo LSD normálně výrobci léků nesledují, takže, ... Takže buďte opatrný. myslím, že s alergií máte starostí dost. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko