fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

RE: GANJA predavkovaní

Regam

Tak bohuzel travu jsme nasli na zemi. Vypadalo to jak bezna trava(hodne palic a chlupate). Lokalita Brno. Byla to pekna hloupost konzumovat nalezenou drogu ale bohuzel se stalo. Drogu jsme vykouril zhruba v 9 hodin vecer .Meli jsme ji ve vodni dymce s normalnim aromatickym tabakem. Okamžite asi po 8-10 slucich se dostavil sušák a i stav veselosti ale trval zhruba asi minutu a pak uz prislo trepajici se rozostrene videni, velmi zrychleny tep a teplota, brneni v hlave a casti ledvin, naběhlé žíly. Snazili jsme se neusnout a stale sme chodili (chladne zabaly ,cca 2 litry vody) tento stav se podarilo utisit zhruba ve 2 hodiny rano kdy uz jsme citili ze nejhorsi je za nami. Dalsi dve hodiny sem se jeste bal usnout protoze pri zavreni oci prichazel velmi neprijemny stav (mdloby, vzdalovani se). Druhy den v 9 rano už to bylo lepší ale stale vystouplé žíly a teplota 37,5. Stale se to zlepsije ale porad mam nepříjemny tlak v hlavě, přijde mě že huře vidím a nekdy nutkaní zvracet, teplota kolem 37. Kamaradfovi volam a rika ze uz je v uplnem poradku.

Odpověděl: Jakub Minařík

No, podle toho, že kamarádovi je už dobře, tak se jeví, že stav již odeznívá. Vy jste toho měl asi více. Takže je vám taky hůř dýl. Takže to snad už odezní. Kdyby náhodou ne, tak napište. P.s. Co že je to "sušák"? Tenhle pojem mi nějak unikl.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko