fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Vas nazor.

Rozmyslala som nad tym ci by nebolo vhodne v buducnosti zavies na Slovensku a v Cechach kedze mame monoho ludi ktorych sa tyka drogova problematika projekt ktory by sa snazil vysvetlit mladym ludom nebrat drogy. Mam konkretne na mysli reklami ktore by bezali v televizii, na bilbordoch v casopisoch atd. Myslite ze takyto projekt by mal sancu sa na Slovensku a v Cechach uchytit? Mozno by sa skor uchytil nejaky takyto projekt proti fajceniu a neskor na drogovu problematiku u mladych ludi. Chcem len pocut Vas nazor. V buducnosti by som sa rada o nieco taketo usilovala aby sa uchytilo v spolocnosti. Mozno tak dalsich par rokov 2 alebo 3 roky a rada by som rozbehla projekt ako tento. Chcem len pocut Vas nazor co si o tom myslite ci by sa nieco taketo na Slovensku a v Cechach mohlo uchytit. Dakujem za odpoved.

Odpověděl: Jakub Minařík

Obávám se, že plošná prevence moc nefunguje, alespoň to výzkumy ukazují. Musí pracovat vyškolení jedinci s malými skupinkami. Dobrá reklamní kampaň ale může šířit osvětu mezi nedrogovou populací a možná i nalákat sponzory pro zařízení léčby a prevence. Je s tím ale potřeba nakládat opatrně. Kdybyste měla moc nějakou kampaň rozjet, nebo iniciovat, tak je asi nejlepší spojit se s nějakými organizacemi a jim kampaň nabídnout. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko