fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Martina

Synovi předepisuje Subutex obvodní lékař, ale potřebuje nějakou psychickou podporu a usměrnění v odvykání, protože kromě Subutexu se rád vrací k Pervitinu a Diazepamu, atd. Byl v mnoha skupinách a vždy neúspěšně. Nezapadá do kolektivu skupin a proto by pro něho byla asi lepší pomoc individuální. Léta žil u otce, který zemřel, v Austrálii a i když je v Čechách již 7 let, nemá jiné známé než narkomany a nemůže se z toho nějak vybybrat, protože je v podtatě sám. Má deprese, je unavený, nezajímá ho svět atd. Navíc má žloutenku C. Já mu nějak nemůžu pomoct, nevím jak. Myslela jsem na MUDr. Minaříka, ale ten může až od září. Můžete mi poradit někdo někoho jiného? Zatím, aby se v tom životě tak bezútěšně neplácal! Moc děkuji za každé doporučení.

Odpověděl: Jakub Minařík

Podporu je možné získat i bez předpisu subutexu. Jestli léky předepisuje synovi praktický lékař, tak syn může vyhledat zařízení, kde mu zprostředkují to ostatní. Nabízí se přinejmenším 2 zařízení, kde je možné se na něčem podobném dohodnout: Denní stacionář SANANIM, telefon 220 803 130 Prev-centrum, telefon 233 355 459 :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko