fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

MUDr.Jakubovi Minaříkovi-poděkování

Kačka

Chtěla bych poděkovat Dr.Minaříkovi za odpověď na můj dotaz.Tušila jsem,že problém byl v naší vzájemné komunikaci,ale dneska je situace zcela jiná.Náhodou jsem se dostala na mailovou adresu syna,kde je zcela evidentní,že ve svém problému opět pokračuje/označuje to jako ústecké lečo/.Pravděpodobně jde o jakou si míchanici/. Ale to už není podstatné.Po poslední návštěvě syna jsem si také uvědomila,jak je pro mě na prvním místě důležité zachovat si manželství a už NIKDY nedopustit,citové vydírání syna.Strašně je mi to líto,chtěla bych mu pomoci,ale prostě nechce.Líbí se mu tento způsob života,tak ať si ho žije.Moc mě to mrzí,snad jednou pochopí. Ještě jednou děkuji za odpověď.

Odpověděl: Jakub Minařík

Nemáte zač. A doporučil bych neházet flintu do žita a naučit se být trpělivá. Bude se to hodit. Jinak mám dojem, že vaše rozhodnutí je správné. :-) Držím palce, ať to zvládnete. A kdyby bylo třeba, napište.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko