fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

rohypnol

zavislak

Již od roku 86 mi byl predepisovan pro nespavost Rohypnol. Cely ho neprospim a muj stav se horsi, ostatni leky jine generace ( Stillnox, Hypnogen) nezabiraji. Musim si davky Rohypnolu nekolikrat zvysovat a presto trpim nespavosti. Pokud si jej nevemu, mam silne abstinencni priznaky - hlavne silne deprese, kterymi jsem nikdy netrpela. Diky temto depresim jsem se jiz nekolikrat pokusila o sebevrazdu a snazila se predavkovat Rohypnolem. nevim, co mam delat, jsem zoufala, trpim nejen ja, ale cela rodina. Dekuji.

Odpověděl: Jakub Minařík

Poruchy spánku jsou velmi nepříjemné onemocnění. A jejich léčba je svízelná. Takže, pokud s tím chcete něco dělat, připravte se, že to bude nadlouho. Nevím, kdo vám rohypnol předepisuje. Ale myslím, že byste se měla obrátit na psychiatra, ev. odborníka na léčbu závislostí. Je třeba najít jinou medikaci a pokusit se rohypnol vysadit. Tak bych to alespoň udělal já. Pokud jste z Prahy, obraťte se na Apolinář, myslím, že vám pomohou. Telefon je 224 961 111, chtějte Apolinář.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko