fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Lili

Já nevím,mám v sobě víc hlasů.Jeden mi říká že to stejně nechám... .Druhý hlas to jsem spíš víc já,že to všechno je takový můj protest.Asi spiš lžu sama sobě .Nejhorší na tom je že neznám důvod proč toho nechat.. nevím asi ani ten důvod nehledám protože vím (doufam) ze toho nechám.Ale pomalu zjištuji kdyby mi nekdo řekl at toho nechám TAK BYCH TO NEZVLÁDLA.ted ani nevím jestli mi to vadí nebo ne. Taky vím ze je to všem jedno .Když jsem mezi tak mi přijde že jsem neviditelná, že kdybi se mi něco stalo tak se NIKDO neotočí. VŮBEC NEVÍM CO CHCI ... .Možná chci pomoc..fakt nevím... .

Odpověděl: Jakub Minařík

Důvodem by mohlo být třeba to, že se necítíte dobře? Myslím, že byste si měla zkusit dát nějakou pauzičku v tom paření, abyste se dala trošinku do kopy a mohla promyslet co s tím budete dělat dál. Takhle to není moc k ničemu. Co vy na to? myslím, že byste to jistě zvládla. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko