fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Lili

Chtěla jsem se zeptat,jak na sobě ucítím nebo jak hodně jsem zavislá na piku.Když ho nemám tak musím fůrt spat,každou minutu myslím kde ošefovat prachy.Jenom jdu na záchod a mám šílený chutě protože si na to zpomenu.Když se zbudím tak první co mi jede dohhlavy jsou chutě..šílený chutě. Celý den je jenom pro mě prázdým a nechutným:když jasem sama tak mám strašný deprese je mi na zvracení ze všech lidi na světě to jejich chování... .Teď jsem čista 2 dny a přide mi jako kdybych nebila v realitě , že jsou všichni pro ti mě.Když to mám tak si to dávam každý den 3 krát deně.Bouchám si to. Nejhorší den pro mě je 1 den když už nic nemám.Zajímalo by mě jestli jsem na tom hodně ulítla.Protože mě to přijde jako součástí dne.

Odpověděl: Jakub Minařík

Myslím, že závislost jste si již opatřila. Zkuste to zastavit. Když to nevyjde, je variantou se pokusit o detox a léčbu. Kdybyste s tím chtěla nějak pomoci, tak klidně napište.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko